De 10 meest sexy opmerkingen tijdens seks

In meerdere publicaties is te lezen hoe belangrijk ook de woorden zijn die we tegen elkaar en ook tegen onszelf zeggen. In FHM stond een mooie opsomming van woorden die we graag nog even onder de aandacht brengen. Luisteren maar...

 

1. “Ja”
“We voelen ons aangetrokken tot mannen die zeker en beslissend zijn”, zegt datingcoach DeAnna Lorraine. “Wanneer een man zo praat, met woorden als ‘ja’ of ‘absoluut’, toont dat die vastbeslotenheid.”


2. Haar naam
“Vrouwelijk plezier is narcistisch”, zegt seksueel voorlichter Jaiya. “Door haar naam te horen, voelt ze zich speciaal. Het gaat over haar, ze is de onweerstaanbare. Ze is degene met de magische connectie. Het gaat niet om iemand willekeurigs.”

3. “Houden van”
Je hoeft niet de alles bepalende woorden: “Ik hou van jou”, te zeggen als je niet van haar houdt. Maar als je als een smeltend klontje boter haar vertelt dat je van haar lichaam houdt of ervan houdt om haar lichaam aan te raken, zal ze extreem heet worden en over het randje vallen. “De connotatie van ‘liefde’ is intens en speciaal,” zegt seksuoloog Arlene Goldman”.


4. “Strak”
Het is duidelijk dat dit woord verwijst naar haar ondeugende lichaamsdelen en is een zeer krachtig woord om in bed te gebruiken. “Elke vrouw wil voelen dat ze maagdachtig is tegenover haar man”, legt Lorraine uit “Het is een garantie dat zij haar man een goed gevoel geeft en hij in hogere sferen komt.” Als je helemaal de koning te rijk wilt zijn, vertel haar tot in details hoe goed ze vanbinnen aanvoelt.

5. “Nat”
Als je opgewonden bent, valt je stijve nergens te verbergen. Het is dus vrij duidelijk als een man het vuur voelt branden in zijn broek. Bij de vrouwen is het soms vrij moeilijk in te schatten of zij de zin al heeft gevonden. Daarom zou je altijd moeten vertellen hoe nat ze is. “Dat is een heel intiem ding, waar jullie beide het geheim van weten, dat ze door jou opgewonden is,” zegt Lorraine.

Je hoeft dit niet pas te zeggen tot ze daadwerkelijk vochtig aanloopt. “De hersenen weten soms het verschil niet tussen wat echt is en wat niet,” legt Jaiya uit. “Als je een vrouw vertelt dat ze zo nat wordt, zal haar lichaam de rest doen.”

6. “Jij”
Als je alleen maar zegt: “ik ben zo opgewonden”, is dat algemeen en zegt het niets over hoe zij jou opwindt. Volgens Goldman moet je altijd de nadruk bij je vrouw leggen, en moet je altijd gaan voor: “jij maakt me zo opgewonden”. Je meisje wilt weten dat er iets aan haar is dat jou helemaal in extase brengt. Vertel haar dus wat ze met je doet. Dat laat een vrouw zich begeerd voelen.


7. “Paal”
Volgens Jaiya worden vrouwen geprikkeld door het woord ‘paal’ en niet door de woorden ‘penis’, ‘lul’ of ‘pik’. Wij moesten ook even twee keer kijken, maar de vrouwelijke seksvoorlichter zal het wel weten. “Lul is meer vernederen, zoals, ‘Hij is een lul’” zegt ze. “Maar paal is erg sterk en mannelijk”.

8. “Heet zakje”
Als je net dacht dat je twee keer moest kijken, dan ben je nu helemaal met stomheid geslagen. Om de een of andere onverklaarbare reden worden vrouwen blijkbaar opgewonden door de term ‘heet zakje’. Waarom? Wij hebben absoluut geen idee. En eerlijk gezegd weten we ook niet zeker of we het hiermee eens zijn. Maar Jaiya zegt ‘t, dus dan zal het wel waar zijn. “Als je vrouw een gevoel voor humor heeft, wees dan niet bang voor grappige woorden”. Ze moedigt alle kerels aan om de vagina van je vriendin nonchalant een ‘heet zakje’ te noemen. Het heeft alle schijn van een verkeerde grap, dus denk er drie keer over na voordat je de term in bed gebruikt. Als je het toch durft dan is het volledig op eigen risico en kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade.


9. “Nodig hebben”
Leuk feit: vrouwen houden ervan om zich begeerd te voelen en ze vinden het heerlijk als je haar laat zien hoeveel je haar wilt. “We willen weten dat je gek op ons bent”, zegt Lorraine. Dus wacht niet en begin haar te vertellen hoeveel je haar nodig hebt. Zeg de magische woorden ‘Ik wil je’ en kijk met verbazing hoe snel haar slipje naar beneden zakt.

10. “Komen”
Hier volgen enkele woorden van wijsheid van een vrouw dus nu nog meer in opperste paraatheid. Er zijn maar weinig dingen geiler dan een man die zegt “kom voor mij”, tijdens de seks. “Speel met orgasmecontrole, zoals ‘je mag niet komen’, voegt Jaiya eraan toe. “Spelen met dat woord binnen een krachtige dynamiek kan zeer heet zijn”.