De 7 vibrators die iedere vrouw moet kennen!

Als je seksspeeltjes zoekt dan hoort een vibrator kopen daar zeker bij. Het aanbod is overweldigend en het zoeken naar de beste vibrator voor jou is dan ook niet zomaar gedaan.
Daarom hebben wij de definitieve lijst bij elkaar gezocht van zeven vibrator typen die elke vrouw zou moeten kennen.
Dit omvat de meest iconische en populaire vibrator die er is en een vibrator die nog iets verder gaat dan alleen trillingen om een werkelijk unieke genotsensatie te creëren...

De zeven types zijn:
De klassieke vibrator
De rabbit vibrator
De mini (Bullet) Vibrator
De G-spot vibrator
De eivibrator
De wand Vibrator
De clitorale (orale seks) vibrator


1 De klassieke vibrator
Als je ooit eerder een vibrator hebt gebruikt, dan weet je waarschijnlijk wel wat we de "klassieke vibrator" noemen.
Met een rechte maar toch ook elegante vorm is het het perfecte startpunt voor degenen die net beginnen met het ontdekken van vibratorspel. En hoewel het voor vibrators relatief eenvoudig is, is het oneindig veel beter dan alleen je handen te gebruiken.
Voor degenen die nieuw zijn bij vibrators in het algemeen, zijn er een paar tips om mee te beginnen:
Gebruik beide handen. Het combineren van de vibrator met handmatige stimulatie is erg belangrijk voor effectief vibratorgebruik. Een hand voor de vibrator en je andere hand om andere delen van je lichaam te stimuleren. Varieer met vibrator intensiteiten en hoeken. Gebruik geen hoge intensiteiten om snel een orgasme te krijgen maar neem vooral de tijd en ga niet haasten. Genot gegarandeerd.

2 De Rabbit vibrator
De meeste experts zijn het wel over eens dat de rabbit vibrator de beste vibrator voor vrouwen is.
Dat blijkt ook wel uit onderzoek want 82% van de vrouwen die de rabbit vibrator kennen heeft er al een of wil er een.
Maar waarom is de rabbit dan precies het meest begeerde seksspeeltje voor vrouwen?
Het is de vibrator die intern en extern stimuleert.

 

En voor de meeste vrouwen is klaarkomen een kwestie van meerdere regio's tegelijk stimuleren, meestal betekent dit vaginale stimulatie en clitorisstimulatie. En dat is nou precies wat de originele rabbit vibrator mogelijk maakte door een set "konijnenoren" toe te voegen aan het basiseinde van de vibrator. Deze konijnenoren stimuleerden de clitoris van de vrouw, terwijl het grootste deel van de vibrator vaginaal werd ingebracht. Het was een game changer!

Tegenwoordig zijn vibratorontwerpen zo geëvolueerd dat veel rabbit vibrators zelfs geen konijnenoren meer hebben.
De huidige rabbit heeft drie bepalende kenmerken:
- Een langer uiteinde dat vaginaal wordt ingebracht voor interne stimulatie.
- Een korter uiteinde om de clitoris extern te stimuleren.
- De mogelijkheid om beide uiteinden tegelijkertijd te gebruiken.

Seksspeeltjes kopen is natuurlijk een geweldige eerste stap om je partner te laten zien dat je van seks houdt.
En als er dan een speeltje is dat duidelijk je passie voor seks laat zien, dan is het wel de rabbit.
Met de rabbit voel je je sexyer en zelfverzekerder.

3 De Mini (Bullet) Vibrator
Met een vibo op stap? Beetje kinky en iets waarvan veel vrouwen denken dat het gewoon niet mogelijk is.
Dus wel... dankzij de mini bullet vibrator.

Een kleine vibrator inde vorm van een kogel, vandaar de naam bullet.
De drie redenen die deze vibrator zo geweldig maken:

- draagbaar en discreet genoeg om overal mee naartoe te nemen. De meeste andere vibrators zijn minstens 15 centimeter lang, de mini bullet vibrator is gemiddeld 8 - 13 cm. Dat is kleiner dan de meeste smartphones! Klein genoeg om goed in je hand te passen en dus de perfecte vibrator om onderweg mee te nemen naar waar dan ook. Hij past in elke tas of indien nodig zelfs in je zak. Ze zien ze er net uit als een tube lippenstift of een ander schoonheidsproduct dus geen vreemde vragen van vrienden als ze er toevallig een in je tas zien...

- stil genoeg om detectie te voorkomen
Eén van de uitdagingen met het gebruik van een vibrator buiten uw huis is niet alleen het meenemen maar ook het vermijden dat anderen u horen.
De stille bullet vibrator is ook daarvoor perfect uitgerust met ultrastille trillingen. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 50dB komt dat overeen met geluid dat gemakkelijk wordt overstemd door een gesprek binnenshuis of zelfs door de airconditioning in de kamer.

- Eenvoudig en intuïtief in gebruik
Hoewel vrouwen graag nieuwe en opwindende vibrators uitproberen, met funky vormen en gecompliceerde manieren om ze te gebruiken, is teruggaan naar de basis altijd welkom.
en het is deze eenvoud waar de kogelvibrator gedijt. Het geeft je alle voordelen van een klassieke vibrator, maar dan in een miniatuurversie.

4 De G-spot vibrator
Of je nu je G Spot al eerder hebt gevoeld of alleen in theorie weet wat de G Spot is, het gebruik van de G Spot vibrator is de enige manier om je G Spot optimaal te stimuleren.
Het lichaam van elke vrouw is anders, dus als je G-spot zich verder langs de voorste vaginale wand bevindt en/of je vingers gewoon korter zijn dan normaal, dan is het misschien fysiek niet mogelijk om je G-spot te bereiken. Misschien mis je de kracht om voldoende druk uit te oefenen op je G-spot want in tegenstelling tot je clitoris, waar iemand maar op hoeft te blazen en je al een zwak aangenaam gevoel voelt, moet je heel goed op je G-plek drukken om de pleziersensaties in die regio te activeren. En soms komen je vingers ook nog in een rare hoek waardoor het allemaal erg lastig is... Daarom dus de G spot vibrator.

De gebogen of geaccentueerde vibratorkop, die het bepalende kenmerk is van de G Spot vibratoer, is perfect voor je G-spot, ook al beweeg je de vibrator alleen fysiek in en uit je vagina. Steek je G-spot vibrator in en uit zoals normaal, en de gebogen kop zal je G-spot op natuurlijke wijze stimuleren wat nog versterkt wordt door de trillingen voor sensaties die je nooit handmatig zou kunnen bereiken.

Een van de favoriete redenen om een ​​G-spot vibrator te gebruiken, is dat het de kans dat je een vrouwelijke ejaculatie ervaart oftewel squirten enorm vergroot.

5 De Ei Vibrator
Wat is er nou leuker dan jezelf thuis te plezieren? Plezier uit huis en dan vooral in het openbaar...
Een fantasie voor diegenen die hun kinky kant willen ontketenen.

Net als de mini bullet vibrator is de ei vibrator prima voor gebruik buitenshuis want hij is erg klein. Normaal gesproken niet meer dan 10 cm. De eivibrator gaat echter nog een stap verder.
Want naast dat je je eivibrator overal mee naartoe kan nemen, kun je hem ook vrijwel overal gebruiken. Dat komt vooral door de vorm van de eivibrator.
Door de ronde eivorm kun je de vibrator volledig in je vagina steken, zonder dat deze er weer uit glijdt. Zodra uw eivibrator stevig op zijn plaats zit, kunt u de rest bedienen via een aparte afstandsbediening met een bereik van ongeveer een meter. Dat is fijn discreet en oneindig subtieler dan onder je kleding te moeten graaien om je vibratorfrequenties of -intensiteiten te veranderen.
Ze zijn er in leuke kleuren en door die discrete afstandsbediening kun je ook aan je partner geven..., de hele dag...

Als je het gevoel hebt dat je seksleven in een sleur is geraakt, raden we je ten zeerste aan om een ​​eivibrator te kopen om de zaken om te draaien.
Het kleine, discrete karakter van de eivibrator leent zich voor allerlei soorten kinky plezier, vooral ook als je in het openbaar bent.

6 De Wand Vibrator
De vibratorstok ziet er bijna identiek uit als een typisch persoonlijk massage-apparaat dat wordt gebruikt voor rugpijn en andere aandoeningen.
Het bestaat meestal uit een uniforme staaf met aan het uiteinde een grote zachte, semi-flexibele kop. Duidelijk heel anders dan de typische klassieke vibrator, die geen duidelijke kop heeft.
Ook, in tegenstelling tot je typische vibrator, trilt de staafvibrator alleen aan het hoofd. Dit betekent natuurlijk dat het redelijk nutteloos is als het gaat om typische vaginale penetratie.
Het is echter perfect voor clitorale stimulatie!

Druk de vibratorstok gewoon direct tegen je clitoris en geniet van de trillingen!
Omdat het hoofd veel directer contact met het oppervlak heeft, krijg je uiteindelijk een veel betere clitorale stimulatie! Zodra je voor het eerst een wandvibrator uitprobeert, wil je hem nooit meer neerleggen.
Vooral als je een van de vele vrouwen bent die afhankelijk zijn van clitorale stimulatie om maximaal seksueel genot te bereiken. En nog belangrijker, voor het bereiken van orgasmen!

7 De clitorale (orale seks) vibrator
De laatste vibrator op onze lijst is niet echt een vibrator. In tegenstelling tot de meeste typische vibrators, is de belangrijkste bevestiging van de clitorale vibrator een open uiteinde aan het einde van de schacht van het apparaat. Dit open uiteinde is misschien maar een centimeter of zo in diameter perfect voor gebruik op je kleine, maar zeer gevoelige clitoris. In plaats van je te concentreren op trillingen in het algemeen, wil deze vibrator letterlijk op je clitoris zuigen. Net zoals (de meeste) mensen orale seks geven! De verschillende niveaus van plezier zijn direct gerelateerd aan het intensiteitsniveau dat je gebruikt.

De clitorale vibrator voelt aan alsof hij echt wordt opgegeten! Bij lagere intensiteiten voelt het meer als speels voorspel. Alsof iemand probeert het zo lang mogelijk te laten duren om je tot een orgasme te brengen.
Bij hogere intensiteiten kun je echter meteen klaarkomen. Ondanks dat het griezelig lijkt op echte orale seks, voelt het in een gematigde omgeving ook als niets dat je ooit eerder hebt meegemaakt. Met de perfecte (gematigde) intensiteit ervaar je wat voelt als lichaamsverlammende, uiterst plezierige orale seks.

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de vibrator goed gebruikt want wanneer de vibratorpunt niet volledig is afgedicht, heeft de zuigkracht lang niet zoveel effect.

Misschien moet je in het begin een paar keer oefenen. Wat logisch is, omdat het gebruik van een apparaat om op je eigen clitoris te zuigen meer dan waarschijnlijk nieuw en onnatuurlijk is voor de meeste vrouwen.
Bovendien is het werken met je eigen clitoris een stuk moeilijker als je er vanuit een hoek naar kijkt. (Vergeleken met wanneer je partner er letterlijk oog in oog mee staat tijdens het geven van orale seks.)
Gebruik indien nodig een spiegel om ervoor te zorgen dat je de juiste plek bedekt. Als je het eenmaal onder de knie hebt, komt het net zo natuurlijk naar je toe als elk ander seksspeeltje.

Jarenlang vertrouwden vrouwen voornamelijk op fallische vibrators om hun seksuele ervaring te verbeteren. En hoewel deze vibrators altijd een hoofdbestanddeel zullen zijn voor de masturbatie van vrouwen, hoeft het niet het enige speeltje te zijn. Met de clitorale orale seksvibrator kunt u zich letterlijk op een nieuwe en opwindende manier vermaken.

Dit zijn de zeven typen vibrators die elke vrouw moet kennen. De klassieke vibrator De rabbit vibrator, de mini (Bullet) Vibrator, de G-spot vibrator, de eivibrator,de wand Vibrator en de clitorale (orale seks) vibrator. 

Klik hier voor een actueel overzicht van onze vibrators.

Wij wensen jullie heel veel plezier met het verkennen en zien uit naar jullie reacties.