Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij de best mogelijke ervaring bieden dus zijn erg blij met uw vragen en reacties. Wij streven ernaar om binnen een dag te antwoorden.

De veelgestelde vragen. Soms worden vragen vaker gesteld. Deze verzamelen wij bij de veelgestelde vragen zodat het antwoord op deze vraag sneller te vinden is dan dat wij kunnen antwoorden. Wij adviseren hier even te kijken of ook jouw vraag hier staat. Dan weet je het antwoord direct.

Ruilen en retour. Heb je een vraag over het ruilen of terugsturen van het product, kijk dan bij ruilen en retour. Daar staat het retouradres en alle andere belangrijke dingen om te weten ook vermeld.

Reviews. Wij ontvangen naast jullie vragen en reacties ook graag reviews. Die helpen ons echt om BDRMstories steeds beter te maken. 

Dank je wel voor je bezoek en we zien uit naar je vraag en/of reactie.

Vul daarvoor onderstaand formulier in of mail naar: hello@bdrmstories.com

Wij staan je ook graag te woord van 9:00-17:00 op telefoonnummer +31 (0)85 04 70 862. 

contact formulier

bdrmstories

Zandbergweg 159
4818 LL Breda, Nederland

Vandaag zijn wij bereikbaar van 9:00 - 17:00

dit zeggen zij over bdrmstories

Spice up your life.

Fijne website, waar je voor elke zintuig het juiste product kan vinden en extra kan genieten in deze lastige tijd! Mooie verhouding tussen prijs en kwaliteit, echt een aanrader!

Shai

Elegante en mooie site,

waar je rustig kunt winkelen en beleven. Ook voor mijn leeftijd ( de rijpere, iets oudere vrouw) verrassend mooie artikelen te vinden, zonder dat het genant is. Ga zeker nog eens terug, benieuwd naar meer.

Ineke

HAVE FUN
creating your story

Een goed verhaal begint met een goede vraag.