FAQ

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen per mail hello@bdrmstories.com of per telefoon op  het nummer +31 (0)6 1707 3990.
Wij helpen u graag verder.

VERZENDEN

Bezorging is discreet altijd aangetekend. Wij laten dan ook geen pakketjes bij de buren bezorgen ook al kan dat erg gezellig zijn... Bezorging is GRATIS voor onze Nederlandse en Belgische klanten voor bestellingen boven de € 50.
De verzendkosten binnen Nederland en België bij een bestelling onder de € 50 zijn €6,95. 

Wij houden de tarieven aan van PostNL. Bestel je voor minder dan € 50,- voor een bezorgadres in Nederland komt dat neer op € 6,95. Wanneer je een bestelling doet van meer dan € 50,- dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening.

In de regel is he zo vandaag voor 18:00 besteld dan heeft u het artikel de volgende dag in huis. 

Ruilen en Retour

Wij willen dat u als klant tevreden bent met uw aankoop, daarom kunt u vaak het artikel binnen 30 dagen na leverdatum ruilen of retourneren. Neemt u a.u.b. eerst en zo snel mogelijk contact op via info@bdrmstories.com (dit is niet verplicht, wel gewenst). En leest u de voorwaarden hieronder om te kunnen ruilen of retourneren eerst goed door.

U bent om één of andere reden niet tevreden? Wij nemen dat zeer serieus en betreuren dat. U kunt daarom uw product ook vrijwel altijd ruilen of retourneren. Stuurt u alstublieft het product in originele nieuwstaat met alle toebehoren retour en kijk voordat u dat doet ook even naar alle voorwaarden. Daarvoor gaat naar de pagina ruilen en retour waar u alle belangrijke informatie kunt terugvinden. Wij hopen dat wij u dan snel weer naar volle tevredenheid kunnen helpen.